samen sta je sterk...

Visie

De naam KidsMood Kindercoaching is ontstaan omdat bij ieder kind, net als bij volwassenen, je stemming kan wisselen. Geluk, blijdschap wisselen zich af met verdriet en/ of boosheid. Er kunnen zaken gebeuren in het leven van een kind, waardoor dit een reactie geeft op hoe een kind erin zit, hoe hij/ zij zich voelt. Soms lukt het om de draad weer op te pakken en soms loopt het kind vast. Op zo’n moment kan een kindercoach een goede uitkomst zijn.

Samen met uw kind ga ik bekijken waar het naar toe wilt. De oplossing zit al in kinderen zelf, ze hebben alleen een manier nodig om erbij te komen. Het kind is degene die het gaat doen en ik als coach sta ernaast om daarin begeleiding te geven.

Ieder kind is uniek en heeft zo’n eigenheid over zich heen met al zijn kwaliteiten. Ik vind het dan ook heel bijzonder en geweldig om hiermee kennis te maken. Om samen met het kind op ontdekkingstocht te gaan naar  hetgeen wat hij/zij nodig heeft op dat moment. Samen te kijken naar zaken die uw kind graag anders zou willen en juist te kijken naar wat er goed gaat in plaats van wat er “niet goed gaat”.

Uw kind staat voorop en daar ga ik vanuit. Het kind kan echter niet zonder zijn omgeving en heeft u als ouders, als school etc. hard nodig. Immers samen sta je sterk! Het coachingstraject kunt u dan ook zien als een regenboog. Daarin komen regen en zonneschijn samen of te wel verdriet en blijdschap. Aan het einde van de regenboog, als we deze samen hebben bewandeld en het doel is bereikt, staat de pot goud klaar. Klaar om op eigen benen weer verder te gaan met alles wat nog op het kleurenpad van uw kind gaat komen!